Tasapainoskootterit

Rull.fi:ltä löydät laajan valikoiman tasapainoskoottereita kaikenikäisille. Tasapainoskootteri, tunnettu myös nimellä hoverboard, airboard tai segway, on epäilemättä tämän päivän trendikkäin tapa liikkua. Tasapainoskootterin avulla pääset nopeasti ja vaivattomasti paikasta toiseen. Liikkuminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa ja helppoa. Sähkölauta on lisäksi hauska tapa harjoitella tasapainoa. Karsimalla välikäsiä myyjän ja ostajan välillä, pystymme tarjoamaan laadukkaat hoverboard tasapainoskootterit halvalla. Mikäli tulet katumapäälle, kaikilla airboard laudoillamme on 60 päivän palautusoikeus. Tervetuloa ostoksille!

2 vuoden takuu 
Edulliset hinnat
60 päivän palautusoikeus

4 Nimike(ttä)

/ sivu

4 Nimike(ttä)

/ sivu

Helpota elämääsi tasapainoskootterin avulla

Tasapainoskootterit ovat nyt kaikkialla, eikä niiden suosio ole hiipumassa! Hoverboardit ovat nyt saatavilla erilaisilla mahtavilla ominaisuuksilla, kuten kaiuttimilla ja LED-valoilla. Tasapainolautojen avulla pystyt myös kuljettamaan kätevästi esimerkiksi ostoksia tai muita tuotteita paikasta toiseen.


Kun kokeilet sähkölautaa, ihmettelet miten oletkaan aikaisemmin selvinnyt ilman sitä. Hoverboardilla leijailet kätevästi läpi kaupungin. Liikkuminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa ja helppoa. Jokainen oppii airboardin käytön vain muutamissa minuuteissa!

Tasapainoskootteri halvalla?
Rull.fi:lla on myynnissä hoverboardeja kaikissa hintaluokissa. Valikoimastamme löydät varmasti sinulle parhaat ominaisuudet ja parhaan hinnan. Pyrimme karsimaan välikäsiä ostajan ja myyjän välillä ja sen vuoksi pystymme tarjoamaan hoverboardeja erittäin kilpailukykyisin hinnoin. Tasapainolaudasta saatu ilo on varmasti hintansa väärtti!


Hintaa miettiessä on myös hyvä huomoida, että kaikilla airboard tasapainoskoottereilla on 60 päivän palautusoikeus ja 2 vuoden takuu. Meille on tärkeää, että asiakkaamme kokevat ostaneensa juuri heille sopivan hoverboardin.

Miten Hoverboard toimii?
Hoverboardeissa on sisäänrakennettu gyroskooppi, jonka avulla voit ohjata tasapainolautaasi haluamaasi suuntaan. Tämä voi kuulostaa hankalalta, mutta hoverboardin tai segwayn käytön oppiminen vie vain hetken. Ajaminen on helppoa ja noin 5-10 minuutin harjoittelun jälkeen se tuntuu jo luonnolliselta. Kun kokeilet tasapainoskootteria, et enää halua luopua siitä. Tervetuloa ostoksille!