Myynti

Sähköauto Mercedes GL63 AMG 12V

Tunnetun Mercedes GL-sarjan Mercedes GL63 huippumalli pienoisversiona, josta ei ylellisyys ja runsaus lopu! Maalattu runko tarjoaa autolle hienon viimeistelyn. Automalli toimii kahdella moottorilla sekä 12V akulla, sekä pehmeä käynnistys ja pysäytys tarjoaa mukavan ajon. Mercedes GL63 on varustettu myös muilla mahtavilla ominaisuuksilla, kuten avattavilla ovilla, siisteillä LED tehosteilla, MP3 soittimen äänitehosteilla jne. Kaukosäädin tulee auton mukana.


Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 399,00 €

279,00 €

* Vaaditut tiedot

Kuvaus
Yksityiskohdat

Tämän sähköauton erikois ominaisuuksia on mm. maalattu runko. Sähköauton pyörät ovat valmistettu pehmeästä kumiseoksesta tarjoten mukavamman ja hiljaisemman ajon sekä pidemmän käyttöiän. Autosta löytyy myös muita mahtavia yksityiskohtia kuten avattavat ovet, siistit etu- ja taka- LEDvalot, äänitehosteet käynnistettäessä sekä stereot jossa on liitäntämahdollisuus älypuhelimelle tai MP3-soittimelle.

Mercedes GL63 on varustettu kahdella sähkömoottorilla, jotka mahdollistavat molempien takapyörien vetämisen. Tämän ansiosta autossa on enemmän tehoa sekä paremmat ajo-ominaisuudet. Autossa on kolme nopeusvaihdetta eteen sekä peruutusvaihde. Eteenpäin voi ajaa jopa 6 km / h. Yksi latauskerta riittää jopa 60-90 minuutin "leikkiaikaan" ja akku latautuu noin 8 tunnissa mukana tulevalla laturilla. Lasten on erittäin helppo ajaa sähköautoa - kaasuta kaasupolkimella ja pysähdy nostamalla poljinta. Sähköauto Mercedes GL63 on varustettu ns. "pehmeällä" käynnistyksellä, jonka ansiosta auto nykii vähemmän ja ajaminen on huomattavasti mukavempaa. Tämän lisäksi tässä lasten sähköautossa on yksittäiset iskunvaimentimet kaikille pyörille. Tähän malliin kuuluu myös kaukosäädin, jotta sinä vanhempana voit halutessasi ottaa ohjat käsiin (tai suorittaa hätäpysäytyksen). Kaukosäätimellä myös säädät nopeusasetuksen, joka autolla tulisi olla. Alhaisemmat asennot sopivat pienille lapsille tai ahtaisiin ympäristöihin.

 • Sopii noin 6-vuotiaille lapsille asti
 • Huippunopeus n. 6-7 km / h
 • Kaksi moottoria, 35W / kpl
 • Akku: 12V 7Ah ladattava lyijyakku
 • Maalattu kori
 • Stereo AUX liitännällä esim. älypuhelimelle
 • LED-valaistus edessä ja takana
 • Realistinen kojelauta
 • Suurin sallittu kuormitus: 35 kg
 • Istuimen leveys: 43 cm
 • Mitat (PxLxK): 126 x 82 x 60 cm
 • Koko pakkaus: 130 x 68 x 49 cm
 • Paino netto / brutto: 21/28 kg

Sähköauto toimitetaan laatikossa ja vaatii hieman kokoonpanoa ennen käyttöä. Englanninkieliset asennusohjeet mukana.

YLEISET TIEDOT:
Rull.fi-verkkokaupasta löydät laajan valikoiman lasten sähköautoja. Lasten sähköautoissa on usein pieniä teknisiä eroja, jotka tekevät tuotteista ominaisuuksiltaan erilaiset. Alla on listaus seikoista, jotka kannattaa ottaa huomioon kun etsit juuri sopivaa sähköautoa:

AUTON KOKO:
Näissä kulkupeleissä muutaman sentin ero sivulla vaikuttaa toisinaan todella paljon. Suurimpiin sähköautoihin mahtuu mukavasti kaksi lasta, ja sen lisäksi iso koko tekee autosta esteettömämmän käyttää. Toisaalta mitä isompi sähköauto, sitä haastavampi se on varastoida. Sähköautot tulee aina parkkeerata sisätiloihin sähköpistokkeen lähelle, ja ne tulee säilyttää aina kuivassa ja tasalämpöisessä ympäristössä. Kannattaa ensimmäiseksi katsoa, mistä päin kotoa löytyy sopiva latauspaikka sähköautolle.

ERILAISET MOOTTORIT:
Lasten sähköautoja löytyy yleensä yhdellä, kahdella tai neljällä sähkömoottorilla. Yhdellä moottorilla kulkevat, tavallisesti 6 voltin akulla toimivat sähköautot käyttävät normaalisti vain takapyöriä liikkumiseen. Kaksoismoottoreissa on yleensä 12 voltin akut molemmissa takarenkaissa, ja neljällä moottorilla kulkeva sähköauto on tietenkin neliveto. Mitä enemmän moottoreita, sitä enemmän virtaa: Vahvempi auto pääsee kulkemaan paremmin erilaisissa maastoissa ja raskaammalla kuormalla. Moottoreiden tehokkuus vaihtelee ja tämä vaikuttaa suorituskykyyn.

AKKUTYYPPI:
Yksinkertaisimmissa malleissa on 6 voltin akku, kun taas arvokkaimmissa ja isommissa autoissa on 12 voltin akkujännite. Isompi akkujännite mahdollistaa useamman moottorin käytön, jolloin autosta tulee luonnollisesti tehokkaampi. Kannattaa myös kiinnittää huomiota Ah- eli ampeerituntimittaan, sillä tämä kapasiteetti määrittää latausajan. Vaikka ero 7Ah:n ja 10Ah:n välillä ei ehkä heti näytä suurelta, se on todellisuudessa 43 % !

EVA-KUMISEOS RENKAISSA:
Normaalisti lasten sähköautoja on tarjolla kahdenlaisilla renkailla: toiset ovat ontot, muoviset ja toiset kiinteät, EVA-kumiseoksesta valmistetut. Jälkimmäiset tarjoavat huomattavasti hiljaisemman kyydin sekä pidemmän käyttöiän.

KAUKO-OHJAUS 2.4G TAI 27 MHZ:
Useiden sähköautojen mukana tulee kaukosäädin, jolla vanhemmat voivat tarvittaessa hallita sähköautoa. Näissä kauko-ohjainten teknisissä ominaisuuksissa on kuitenkin eroa. Yksinkertainen, analoginen kauko-ohjain on 27 MHz (tai 40 MHz). Tällaiset RC-lelujen kaukosäätimet ovat tunnettuja siitä, että niillä voi ottaa haltuun muitakin kauko-ohjattavia leluja. Uudempaa tekniikkaa edustaa digitaalinen 2.4G, joka minimoi muiden radiolaittaiden häirinnän riskin.

SOFT START / PEHMEÄ ALOITUS:
Tämä ominaisuus tulee kaupan päälle, jos sähköautossasi on 2.4G-tekniikkaa hyödyntävä kaukosäädin. Pehmeä käynnistys tarkoittaa sitä, että moottorit kiihtyvät vähitellen kun sinä tai pieni kuljettaja annatta vauhtia, tehden kulkemisesta tasaisempaa ja turvallisempaa. Ilman tätä ominaisuutta kaasu toimii kytkimenä, joka yleensä tarjoaa vain joko-tai-vaihtoehdon.

ISTUIMET:
Monet sähköautoistamme on varusteltu tekonahkaisilla istuimilla, jotka tuovat ylellisyyden tuntua autoon – ja ovat tietenkin erittäin mukavat kuljettajalle.

LAKATTU RUNKO:
Lasten sähköautojen rungot ovat yleensä muovia, mutta joissain malleissa ne on maalattu ja lakattu luoden näin oikeaa autoa muistuttava kiiltävä, kestävä pinta.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotekoodi 99303772


Nopea toimitus


Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille


Hyvät hinnat


60 päivän avoin kauppa