Myynti

Hoverboard Airboard ELITE V2 8 tuumaa 2x350W

Tämä on Hoverboard AirBoard ELITE - versio, jossa on erikoissuuret, karheakuvioidut renaat. Renkaat ovat myös kiinteät, joka tarkoittaa sitä, ettei puhkeamisista tai pumppaamisesta tarvitse huolehtia. Sisäänrakennettu gyro-ominaisuus auttaa sinua tasapainottamaan, ja nojaamalla hieman, saat hoverboardin liikkumaan eteenpäin, taaksepäin, tai kääntymään.

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 349,00 €

279,00 €

* Vaaditut tiedot

Kuvaus
Yksityiskohdat

Tämä kestävä hoverboard on varustettu kahdella moottorilla, joiden yhteusteho on 700W, litiumakulla, jonka kennot ovat tunnetun LG:n valmistamat, kirkkailla LED-valoilla sekä suurilla 8 tuuman renkailla.

Hoverboard, tai AirBoard, kuten moni niitä kutsuu, on ehdottomasti trendikkäin tapa liikkua nyt! Mallissa on sisäänrakennettu itsestään tasapainottuva gyroskooppi, jonka ansiosta voit kontrolloida hoverboardiasi nojaamalla aavistuksen verran haluamaasi menosuuntaan. Saattaa kuulostaa hankalalta, mutta yleensä laudalla oppii ajamaan vain noin 5-10 minuutin kokeilun jälkeen.

Tässä versiossa, mallin renkaiden halkaisija on 8 tuumaa ja ne ovat kiinteät. Suurempien ja kiinteiden renkaiden ansiosta maavara on suurempi, kuin tavallisten 6,5 tuuman renkaiden kanssa, eikä prenkaan puhkeamisesta tarvitse huolehtia. Korkeampi maavara on hyvä juttu pieniä esteitä, esim. ktureunusta ylitettäessä. Lisäksi renkaat ovat leveämmät, joten niillä ei kaadu, tai jää jumiin pehmeämmällä alustalla ajettaessa, kuten nurmikolla tai soralla.

Huippunopeus on noin 10-12 km/h. Tällä pääsee siis kulkemaan huomattavasti nopeammin, kuin kävellen (kävelyvauhti yleensä noin 5 km/h). Kypärän käyttöä suositellaan aina, ikään katsomatta.

Tässä hoverboardissa on kaksi moottoria, 350W / kpl. Niiden ansiosta tehoa riittää myös hieman mäkisempäänkin maastoon, ja kuljetettava kuorma voi olla jopa 110 kg. Jotta Gyro-ominaisuus toimisi oikein, tulisi ajajan painaa vähintään 25 kg. Malli kulke yllättävän hyvin pakkautuneella soralla sekä lyhyeksin leikatulla nurmikolla, mutta tietysti tällaisella laitteella pahaan ajokokemuksen saa tasaisella, kovalla alustalla, kuten asvaltilla Hoverboard Elite on paras käyttää kuvassa ympäristössä, vaikka sen pöly- ja kosteussietosuoja on IP54 ja se kestää, vaikka sade pääsisikin yllättämään kesken ajon.

Täyteen lataaminen kestää noin 2-3 tuntia, ja kantama on jopa 15-20 km*. Mukana tuleva laturi toimii standardi-mallisen seinäpistokkeen kanssa, ja toinen pää kiinnitetään suoraan hoverboardiin. Periaatteessa AirBoardin käyttö ei maksa mitään, vain noin 2 senttiä / palatus.

 • Moottoriteho: 2 x 350W
 • Huippunopeus: noin 10-12 km/h
 • Akku: 18650 LG litium, 158Wh (36V 4,4Ah)
 • Kantama jopa 15-20 km*
 • Rengaskoko: 8 tuumaa
 • Kiinteät renkaat
 • Paino: noin 10,5 kg
 • Maksimikuorma: 110 kg
 • Vedenkestävyysluokka: IP54
 • Mitat: 59 x 19 x 18 cm
 • Pakkauksen koko: 66 x 26 x 26 cm

*= Akkukantama riippuu mm. kuorman painosta, ajotavasta, ajoalustasta jne.

 

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotekoodi 930151721


Nopea toimitus


Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille


Hyvät hinnat


60 päivän avoin kauppa