Hoverboard Airboard XL 10 tuumaa - UL

Uusi upea AirBoard on tällä hetkellä hauskin tapa liikkua paikasta toiseen! Mallissa on sisäänrakennettu gyroskooppi, jonka avulla ohjaat AirBoardia nojaamalla haluttuun kulkusuuntaan. Mallissa on kaksi 350W moottoria, jotka jaksavat ylämäen hyvin. Litiumakun 36V 4,4 Ah ansiosta ajettava enimmäismatka on jopa 15-20 km/latauskerta. Laturi ja kantokassi kuuluvat hintaan.

HUOM: Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla! Tilaa tuote ennakkoon, ja se toimitetaan sinulle, kun se on jälleen saatavilla.

Normaali hinta: 399,00 €

299,00 €

* Vaaditut tiedot

Kuvaus
Yksityiskohdat

Tämä AirBoard PRO-malli on varustettu kahdella vahvalla ja laadukkaalla 350W Unite-merkkisellä moottorilla sekä Bluetooth-kaiuttimella musiikin soittoa varten!

TÄYSIN VARUSTETTU:

 • Vahvemmat moottorit, 350W/kpl
 • Litiumakku, 36V 4,4Ah
 • Bluetooth-kaiutin
 • Kantokassi

Uusi upea AirBoard on tämän hetken hauskin tapa liikkua! Mallissa on sisäänrakennettu gyroskooppi, jonka ansiosta voit ohjata AirBoardia nojaamalla haluttuun kulkusuuntaan. Ajamisen oppii noin 30 minuutin harjoittelun jälkeen, ja sen sujuessa AirBoardilla on helppoa ajella kouluun, töihin, kauppaan tai ihan muuten vaan!

Renkaiden halkaisija tässä mallissa on 10", kuten nimi kertoo. Airboard XL 10 tuumaa mallissa on korkeampi huippunopeus sekä suurempi maavara verrattuna moniin muihin malleihin, joissa renkaat ovat pienemmät (tässä mallissa maavara noin 6 cm, pienemmissä noin 3 cm). Suurempi maavara sopii hyvin reunojen yli tai muilla epätasaisilla alustoilla ajamista varten.

AirBoardissa on kaksi Unite-merkkistä 350W moottoria, jotka ovat riittävät ylämäessäkin. Piirilevy tulee tunnetulta Taotao-merkiltä, mikä takaa hyvän tuntuman ajaessa. Jotta gyroskooppi ominaisuus toimisi parhaiten, tulee kuljettajan painaa vähintään 20 kg. Tuote sopii parhaiten ajettavaksi koville ja tasaisille pinnoille, mutta kulkukelpoisuus on hyvä jopa soralla ja leikatuilla nurmikoilla. Laitteen käyttö on mahdollista kosteahkossa ympäristössä, tosin suositeltavaa on välttää vesilammikoiden läpi ajamista sekä satessa käyttöä. 

AirBoardin saa ladattua täyteen jo kahdessa tunnissa ja yhdellä latauksella voi ajaa jopa 15-20 km*. Mukaan kuuluva laturi kytketään tavalliseen seinäpistokkeeseen ja laturin toinen pää kytketään suoraan AirBoardiin. Laitteessa on kaksi turvakatkaisinta jotka suojaavat akun ylilataukselta; yksi laturissa ja yksi skootterissa, jotka lopettavat latauksen automaattisesti kun akku on täynnä. Sähkönkulutuksen kannalta AirBoard on hyvin edullinen. Tämä malli on myös varustettu sisäänrakennetulla Bluetooth-kaiuttimella, jolla voi soittaa musiikkia ajaessa tai paikallaan!

Tämän sarjan Hoverboardit ja siihen sisältyvät laturit on testannut sekä sertifioinut amerikkalainen tiedeinstituutti UL, jolla on markkinoiden korkeimmat vaatimukset tämän tyyppisille sähkölaitteille. Mallissa on myös luokan IPX4 suojaus kosteutta vastaan, lisäksi laitteeseen on sisäänrakennettu Bluetooth-kaiutin. Lisävarusteiden yhteisarvo on noin 120€

Mukaan kuuluu kantokassi ja laturi.

 • Täyttää kaikki CE-direktiivit, myös laturi
 • Moottoriteho: 2 x 350W
 • Huippunopeus: noin 15 km/h
 • Akku: litium, 158Wh (36V 4,4Ah)
 • Ajettava enimmäismatka jopa 15-20 km*
 • Sisäänrakennettu Bluetooth-kaiutin
 • Rengaskoko: 10 tuumaa (noin 27 cm)
 • Ilmatäytteiset renkaat
 • Paino: 14 kg

* Ajettava enimmäismatka riippuu mm. kuormasta, ajotavasta, ajoalustasta jne.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotekoodi 99301122


Nopea toimitus


Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille


Hyvät hinnat


60 päivän avoin kauppa