Lasten sähköautot

Jos etsit sähköautoja lapsille tai muita lasten sähkökäyttöisiä leluja, olet tullut oikeaan paikkaan! Tarjoamme kattavan valikoiman lasten sähkökäyttöisiä leluja ikään tai mieltymyksiin katsomatta. Sähköautomme soveltuvat monenikäsille lapsille ja löydät valikoimastamme upeita merkkejä. Valitse tyylikäs lasten sähköauto audi, hurja ferrari sähköauto tai vaikkapa sporttinen lasten sähköauto BMW. Vanhemmat lapset voivat ajaa sähköajoneuvoa kaasupolkimen avulla, kun taas nuoremmille lapsille soveltuvat parhaiten kauko-ohjattavat lasten akkuauto mallit. Meiltä löydät lisäksi lasten potkuautot, sähkömopot, traktorit, sähkömönkijät ja monet muut hauskat sähköiset ajoneuvot edullisin hinnoin. Voit olla varma, että lasten sähköautot ja lasten sähkökäyttöiset lelut ovat takuuvarma hitti. Tervetuloa ostoksille!

2 vuoden takuu  Edulliset hinnat 60 päivän palautusoikeus

Tuotteet 1-36 / 44

/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Tuotteet 1-36 / 44

/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2
Tarvitseeko lapsesi sähköajoneuvon?

Voit vain kuvitella, kuinka onnellinen olisit itse ollut saadessasi sähköauton tai sähköajoneuvon lapsena. Olemme takuuvarmoja, että lapsesi ansaitsee kaiken sen ilon, mitä lasten sähkökäyttöiset lelut tuovat tulleessaan. Rull.fi:stä löydät kattavan valikoiman sähköajoneuvoja, erityisesti sähköautoja lapsille. Voit myös valita sähköajoneuvon haluamillasi ominaisuuksilla, kuten LED-valoilla tai nahkaistuimilla.

Miksi valita sähköauto lapsille?

Lasten sähköauto on erittäin helppo valinta. Sitä ei tarvitse tankata, eikä sillä voi polttaa itseään. Sähköajoneuvo toimii akun avulla, ja sitä ladataan tavalliseen pistorasiaan kytkemällä. Me Rull.fi:llä uskomme, että lasten akkuauto on parempi vaihtoehto sekä ympäristöllemme että kukkarollemme!

Kuinka valita juuri teidän perheelle oikea sähköajoneuvo?

Rull.fi:n lasten sähköajoneuvo valikoima on laaja ja alkuun voi tuntua hankala valita sähköajoneuvo lapselle monien vaihtoehtojen joukosta. On hyvä miettiä ensinnäkin omaa asuinaluetta. Haluatteko käyttää esimerkiksi lasten sähköautoa sisällä vai ulkona. Jokaisesta lasten sähköautosta löydät runsaasti lisätietoa klikkaamalla kuvaa. Lisätiedoista löydät tietoa muun muassa siitä, minkälaisia ominaisuuksia kyseisellä sähköajoneuvolla on ja minkälaisessa ympäristössä niillä voi ajaa. Lisäksi kannattaa huomioida, että osassa lasten sähköautoissa on kumipyörät ja osassa muovipyörät. Kumipyörät sopivat paremmin karkeille pinnoille, kun taas muovipyörät sopivat erinomaisesti tasaisemmille pinnoille.


On myös hyvä huomoida, että kaikilla lasten akkuautoilla ja lasten sähkökäyttöisillä leluilla on 60 päivän palautusoikeus ja 2 vuoden takuu. Meille on tärkeää, että asiakkaamme kokevat ostaneensa juuri heille sopivan tuotteen. Akkuauto lapselle on takuuvarma hitti. Tervetuloa ostoksille!Nopea toimitus


Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille


Hyvät hinnat


60 päivän avoin kauppa