Hoverboardit

Airboard, segway, hoverboard, tasapainoskootteri... rakkaalla lapsella on monta nimeä. Rull.fi:ltä löydät laajan valikoiman tasapainoskoottereita kaikenikäisille. Tasapainoskootteri on epäilemättä tämän päivän trendikkäin tapa liikkua nopeasti ja vaivattomasti paikasta toiseen. Liikkuminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa ja helppoa - tai tyylikästä. Tasapainolaudalla liihottelu parantaa kaiken lisäksi tasapainoasi! Kaikki tuotteemme on turvallisuustestattu ja CE-merkitty, eli sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin uusien temppujen oppimisesta. Tervetuloa ostoksille!

2 vuoden takuu 
Edulliset hinnat
60 päivän palautusoikeus

5 Nimike(ttä)

/ sivu

5 Nimike(ttä)

/ sivu

Helpota elämääsi tasapainoskootterin avulla

Tasapainoskootterit ovat nyt kaikkialla, eikä niiden suosio ole hiipumassa! Hoverboardit ovat nyt saatavilla erilaisilla mahtavilla ominaisuuksilla, kuten kaiuttimilla ja LED-valoilla. Tasapainolautojen avulla pystyt myös kuljettamaan kätevästi esimerkiksi ostoksia tai muita tuotteita paikasta toiseen.

Kun kokeilet sähkölautaa, ihmettelet miten oletkaan aikaisemmin selvinnyt ilman sitä. Hoverboardilla leijailet kätevästi läpi kaupungin. Liikkuminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa ja helppoa. Jokainen oppii airboardin käytön vain muutamissa minuuteissa!

Tasapainoskootteri halvalla?

Rull.fi:lla on myynnissä hoverboardeja kaikissa hintaluokissa. Valikoimastamme löydät varmasti sinulle parhaat ominaisuudet ja parhaan hinnan. Pyrimme karsimaan välikäsiä ostajan ja myyjän välillä ja sen vuoksi pystymme tarjoamaan hoverboardeja erittäin kilpailukykyisin hinnoin. Tasapainolaudasta saatu ilo on varmasti hintansa väärtti!

Hintaa miettiessä on myös hyvä huomoida, että kaikilla airboard tasapainoskoottereilla on 60 päivän palautusoikeus ja 2 vuoden takuu. Meille on tärkeää, että asiakkaamme kokevat ostaneensa juuri heille sopivan hoverboardin.

Miten Hoverboard toimii?

Hoverboardeissa on sisäänrakennettu gyroskooppi, jonka avulla voit ohjata tasapainolautaasi haluamaasi suuntaan. Tämä voi kuulostaa hankalalta, mutta hoverboardin tai segwayn käytön oppiminen vie vain hetken. Ajaminen on helppoa ja noin 5-10 minuutin harjoittelun jälkeen se tuntuu jo luonnolliselta. Kun kokeilet tasapainoskootteria, et enää halua luopua siitä. Tervetuloa ostoksille!Nopea toimitus


Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille


Hyvät hinnat


60 päivän avoin kauppa