Sähköauto Beamer X7 12V

Beamer X7 lapsille suunnattu suurehko sähköauto, johon mahtuu kaksi lasta. Malli on varustettu hienoilla ominaisuuksilla, kuten kahdella tekonahkaistuimella! Ulkonäöltään Beamer X7 muistuttaa saksalaista luksusautoa. Autossa on paljon hauskoja ominaisuuksia, kuten ääni- ja valoefektejä, avattavat ovet, ja MP3-liitin. Tämä sähköauto saa ystävät vihreiksi kateudesta. Beamer X7:ssa on myös pehmeä käynnistys-/pysähdystoiminto mukavaa ajamista varten. Mukana 2.4G kaukosäädin.

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 449,00 €

429,00 €

* Vaaditut tiedot

Kuvaus
Yksityiskohdat

Huom: Ulkoinen videolinkki:

Tyylikäs kahden istuttava lasten sähköauto pehmeillä tekonahkaistuimilla!

Beamer X7 on iso lasten sähköauto, johon mahtuu kaksi lasta. Malli on varustettu hienoilla ominaisuuksilla, kuten tekonahkaistuimilla! Ulkonäöltään Beamer X7 muistuttaa saksalaista luksusautoa. Hauskoilla ominaisuuksilla varustettu auto sisältää mm. ääni- ja valoefektejä, avattavat ovet ja MP3 liittimen. Beamer X7:ssa on myös pehmeä käynnistys- ja pysähdystoiminto mukavaa ajamista varten. Tämä sähköauto saa ystävät ihailemaan!

Autossa on kaksi nopeusvaihdetta ja peruutusvaihde. Vaihteita voi vaihtaa kääntämällä vaihdevipua ja korkein nopeus on 6 km/h. Kahden sähkömoottorin ansiosta auton molemmat takarenkaat vetävät, mikä on hyödyksi jos auto tarvitsee enemmän voimaa ja pitoa.  Lapsille soveltuva helppo ajaminen – eteenpäin pääsee painamalla kaasupoljinta ja auton saa pysähtymään vapauttamalla kaasupolkimen. Beamer X7 on varustettu pehmeällä käynnistys- ja pysähdysmekanismilla, eli auto ei tee nykiviä tai äkillisiä liikkeitä, vaan se liikehtii pehmeästi ja on näin ollen mukavampi lapsille. Auton mukana tulee 2.4G kaukosäädin, jotta vanhempi voi valvoa lapsen ajamista.Täyteen ladattu akku kestää sopivasti leikkituokion verran; jopa 60-90 minuuttia. Akku latautuu täyteen noin 8 tunnissa, pakettiin sisältyvällä laturilla.

 • Sopii kahdelle korkeintaan noin 5-6-vuotiaalle lapselle
 • Kaksi sähkömoottoria 45W/kpl
 • Huippunopeus 6 km/h (kaksi nopeusvaihdetta ja peruutusvaihde)
 • Pehmeä käynnistys ja pysäytys
 • Akut: 2 ladattavaa 12V 10Ah lyijyakkua
 • Stereo apusisäänsyötöllä
 • Maksimikuorma: 35 kg
 • Mitat (PxLxK): 146 x 94 x 61 cm
 • Pakkauksen mitat (PxLxK): 146 x 86.5 x 48 cm


Sähköauto toimitetaan pahvilaatikossa ja se tulee koota ennen käyttöönottoa. Kokoamisohjeet englanniksi.

 • Suositellaan yli 3-vuotiaille
 • Aikuisen tulisi aina valvoa auton läyttöä
 • Ei saa käyttää liikenteessä
 • Ei saa käyttää jyrkkien pudotusten tai vesistöjen läheisyydessä.

YLEISET TIEDOT:
Rull.fi-verkkokaupasta löydät laajan valikoiman lasten sähköautoja. Lasten sähköautoissa on usein pieniä teknisiä eroja, jotka tekevät tuotteista ominaisuuksiltaan erilaiset. Alla on listaus seikoista, jotka kannattaa ottaa huomioon kun etsit juuri sopivaa sähköautoa:

AUTON KOKO:
Näissä kulkupeleissä muutaman sentin ero sivulla vaikuttaa toisinaan todella paljon. Suurimpiin sähköautoihin mahtuu mukavasti kaksi lasta, ja sen lisäksi iso koko tekee autosta esteettömämmän käyttää. Toisaalta mitä isompi sähköauto, sitä haastavampi se on varastoida. Sähköautot tulee aina parkkeerata sisätiloihin sähköpistokkeen lähelle, ja ne tulee säilyttää aina kuivassa ja tasalämpöisessä ympäristössä. Kannattaa ensimmäiseksi katsoa, mistä päin kotoa löytyy sopiva latauspaikka sähköautolle.

ERILAISET MOOTTORIT:
Lasten sähköautoja löytyy yleensä yhdellä, kahdella tai neljällä sähkömoottorilla. Yhdellä moottorilla kulkevat, tavallisesti 6 voltin akulla toimivat sähköautot käyttävät normaalisti vain takapyöriä liikkumiseen. Kaksoismoottoreissa on yleensä 12 voltin akut molemmissa takarenkaissa, ja neljällä moottorilla kulkeva sähköauto on tietenkin neliveto. Mitä enemmän moottoreita, sitä enemmän virtaa: Vahvempi auto pääsee kulkemaan paremmin erilaisissa maastoissa ja raskaammalla kuormalla. Moottoreiden tehokkuus vaihtelee ja tämä vaikuttaa suorituskykyyn.

AKKUTYYPPI:
Yksinkertaisimmissa malleissa on 6 voltin akku, kun taas arvokkaimmissa ja isommissa autoissa on 12 voltin akkujännite. Isompi akkujännite mahdollistaa useamman moottorin käytön, jolloin autosta tulee luonnollisesti tehokkaampi. Kannattaa myös kiinnittää huomiota Ah- eli ampeerituntimittaan, sillä tämä kapasiteetti määrittää latausajan. Vaikka ero 7Ah:n ja 10Ah:n välillä ei ehkä heti näytä suurelta, se on todellisuudessa 43 % !

EVA-KUMISEOS RENKAISSA:
Normaalisti lasten sähköautoja on tarjolla kahdenlaisilla renkailla: toiset ovat ontot, muoviset ja toiset kiinteät, EVA-kumiseoksesta valmistetut. Jälkimmäiset tarjoavat huomattavasti hiljaisemman kyydin sekä pidemmän käyttöiän.

KAUKO-OHJAUS 2.4G TAI 27 MHZ:
Useiden sähköautojen mukana tulee kaukosäädin, jolla vanhemmat voivat tarvittaessa hallita sähköautoa. Näissä kauko-ohjainten teknisissä ominaisuuksissa on kuitenkin eroa. Yksinkertainen, analoginen kauko-ohjain on 27 MHz (tai 40 MHz). Tällaiset RC-lelujen kaukosäätimet ovat tunnettuja siitä, että niillä voi ottaa haltuun muitakin kauko-ohjattavia leluja. Uudempaa tekniikkaa edustaa digitaalinen 2.4G, joka minimoi muiden radiolaittaiden häirinnän riskin.

SOFT START / PEHMEÄ ALOITUS:
Tämä ominaisuus tulee kaupan päälle, jos sähköautossasi on 2.4G-tekniikkaa hyödyntävä kaukosäädin. Pehmeä käynnistys tarkoittaa sitä, että moottorit kiihtyvät vähitellen kun sinä tai pieni kuljettaja annatta vauhtia, tehden kulkemisesta tasaisempaa ja turvallisempaa. Ilman tätä ominaisuutta kaasu toimii kytkimenä, joka yleensä tarjoaa vain joko-tai-vaihtoehdon.

ISTUIMET:
Monet sähköautoistamme on varusteltu tekonahkaisilla istuimilla, jotka tuovat ylellisyyden tuntua autoon – ja ovat tietenkin erittäin mukavat kuljettajalle.

LAKATTU RUNKO:
Lasten sähköautojen rungot ovat yleensä muovia, mutta joissain malleissa ne on maalattu ja lakattu luoden näin oikeaa autoa muistuttava kiiltävä, kestävä pinta.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotekoodi 99303753


Nopea toimitus


Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille


Hyvät hinnat


60 päivän avoin kauppa