Myynti

Sähköauto Mercedes SL63 12V

Pienoisversio Mercedes SL63 avoautosta on todellinen menopeli. Tämä ylellinen urheiluauto, josta useimmat voivat vain uneksia, voi olla nyt todellisuutta lapsellesi! Tämä malli on yksipaikkainen replica-auto, jossa on mahtavia yksityiskohtia kuten LED-valot, avattavat ovet, autoradio MP3-liitännällä sekä todella siisti keinotekoisesta nahasta valmistettu istuin turvavyöllä. Auto saa tehonsa kahdesta sähkömoottorista ja 12V akusta. Mallissa on lisäksi siistit sporttivanteet, pehmeät renkaat, erilliset iskunvaimentimet renkaille sekä pehmeä start-stop nappula miellyttävää ajohetkeä varten. 2,4G kauko-ohjain tulee auton mukana.

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 299,00 €

249,00 €

* Vaaditut tiedot

Kuvaus
Yksityiskohdat

Tämä ylellinen urheiluauto, josta useimmat voivat vain uneksia, voi olla nyt todellisuutta lapsellesi! Tämä malli on yksipaikkainen replica-auto, jossa on mahtavia yksityiskohtia kuten LED-valot, avattavat ovet, autoradio MP3-liitännällä jne. Mallissa on myös mukava musta/beige keinonahasta valmistettu urheiluistuin turvavyöllä. Voit olla varma, että kaikki naapuruston lapset muuttuvat vihreäksi kateudesta nähdessään tämän avoauton!

Mercedes sähköauto SL63 on varustettu matalaprofiilirenkailla ja siisteillä vanteilla. Kumiset renkaat tarjoavat mukavamman ja hiljaisemman ajon sekä pitkän käyttöiän. Mallissa on myös iskunvaimentimet molemmissa takapyörissä. Tämä tarjoaa lisättyä mukavuutta epätasaisilla pinnoilla kuten soralla ja ruoholla. Ohjauspaneelin jännitemittarista näkee, koska auto on ladattava. Lisäksi SL63:ssa on integroidut "stereot", josta löytyy valmiiksi tallennettuja kappaleita sekä muistikorttipaikka ja MP3-liitäntä (3,5 mm). Pieni kuljettaja voi siis laittaa suosikkikappaleensa päälle kruisaillessaan läpi naapuruston!

Auto on varustettu kahdella sähkömoottorilla, jotka mahdollistavat takarenkaiden vedon ja autossa on enemmän tehoa sekä paremmat ajo-ominaisuudet. Auto toimii kolmella nopeusvaihteella, joiden ajopnopeus on max. 6 km/h, lisäksi autossa on myös peruutusvaihde.  Lasten on erittäin helppo ajaa sähköautoa - kaasuta kaasupolkimella ja pysähdy vapauttamalla poljin. Tähän malliin kuuluu myös kaukosäädin, jolla voi hallita auton ohjausta ja säätää lisäksi nopeusasetukset lapselle sopivaksi. Alhaisemmat asetukset  sopivat pienemmille lapsille tai ahtaisiin ympäristöihin.
Yhdestä auton latauskerrasta saa jopa 60-90 minuuttia ajoaikaa ja akku latautuu noin 8 tunnissa mukana tulevalla laturilla.

 • Sopii jopa n. 6-vuotiaille lapsille asti
 • Kaksi moottoria, 35W / kpl
 • Huippunopeus noin 6 km / h
 • Ylellinen keinonahkainen istuin
 • Kumiset renkaat
 • Iskunvaimennus
 • Akku: 12V 7 Ah ladattava lyijyakku
 • Stereo MP3- ja muistikorttiliitännällä
 • Akkuilmaisin
 • Avattavat ovet
 • Mitat (PxLxK): 118 x 70 x 45,5 cm
 • Paketin koko(PxLxK): 118 x 62 x 33 cm
 • Paino brutto/netto: 18,35 / 13,8 kg

Sähköauto toimitetaan laatikossa ja vaatii hieman kokoamista ennen käyttöä. Englanninkieliset asennusohjeet mukana.

YLEISET TIEDOT:
Rull.fi-verkkokaupasta löydät laajan valikoiman lasten sähköautoja. Lasten sähköautoissa on usein pieniä teknisiä eroja, jotka tekevät tuotteista ominaisuuksiltaan erilaiset. Alla on listaus seikoista, jotka kannattaa ottaa huomioon kun etsit juuri sopivaa sähköautoa:

AUTON KOKO:
Näissä kulkupeleissä muutaman sentin ero sivulla vaikuttaa toisinaan todella paljon. Suurimpiin sähköautoihin mahtuu mukavasti kaksi lasta, ja sen lisäksi iso koko tekee autosta esteettömämmän käyttää. Toisaalta mitä isompi sähköauto, sitä haastavampi se on varastoida. Sähköautot tulee aina parkkeerata sisätiloihin sähköpistokkeen lähelle, ja ne tulee säilyttää aina kuivassa ja tasalämpöisessä ympäristössä. Kannattaa ensimmäiseksi katsoa, mistä päin kotoa löytyy sopiva latauspaikka sähköautolle.

ERILAISET MOOTTORIT:
Lasten sähköautoja löytyy yleensä yhdellä, kahdella tai neljällä sähkömoottorilla. Yhdellä moottorilla kulkevat, tavallisesti 6 voltin akulla toimivat sähköautot käyttävät normaalisti vain takapyöriä liikkumiseen. Kaksoismoottoreissa on yleensä 12 voltin akut molemmissa takarenkaissa, ja neljällä moottorilla kulkeva sähköauto on tietenkin neliveto. Mitä enemmän moottoreita, sitä enemmän virtaa: Vahvempi auto pääsee kulkemaan paremmin erilaisissa maastoissa ja raskaammalla kuormalla. Moottoreiden tehokkuus vaihtelee ja tämä vaikuttaa suorituskykyyn.

AKKUTYYPPI:
Yksinkertaisimmissa malleissa on 6 voltin akku, kun taas arvokkaimmissa ja isommissa autoissa on 12 voltin akkujännite. Isompi akkujännite mahdollistaa useamman moottorin käytön, jolloin autosta tulee luonnollisesti tehokkaampi. Kannattaa myös kiinnittää huomiota Ah- eli ampeerituntimittaan, sillä tämä kapasiteetti määrittää latausajan. Vaikka ero 7Ah:n ja 10Ah:n välillä ei ehkä heti näytä suurelta, se on todellisuudessa 43 % !

EVA-KUMISEOS RENKAISSA:
Normaalisti lasten sähköautoja on tarjolla kahdenlaisilla renkailla: toiset ovat ontot, muoviset ja toiset kiinteät, EVA-kumiseoksesta valmistetut. Jälkimmäiset tarjoavat huomattavasti hiljaisemman kyydin sekä pidemmän käyttöiän.

KAUKO-OHJAUS 2.4G TAI 27 MHZ:
Useiden sähköautojen mukana tulee kaukosäädin, jolla vanhemmat voivat tarvittaessa hallita sähköautoa. Näissä kauko-ohjainten teknisissä ominaisuuksissa on kuitenkin eroa. Yksinkertainen, analoginen kauko-ohjain on 27 MHz (tai 40 MHz). Tällaiset RC-lelujen kaukosäätimet ovat tunnettuja siitä, että niillä voi ottaa haltuun muitakin kauko-ohjattavia leluja. Uudempaa tekniikkaa edustaa digitaalinen 2.4G, joka minimoi muiden radiolaittaiden häirinnän riskin.

SOFT START / PEHMEÄ ALOITUS:
Tämä ominaisuus tulee kaupan päälle, jos sähköautossasi on 2.4G-tekniikkaa hyödyntävä kaukosäädin. Pehmeä käynnistys tarkoittaa sitä, että moottorit kiihtyvät vähitellen kun sinä tai pieni kuljettaja annatta vauhtia, tehden kulkemisesta tasaisempaa ja turvallisempaa. Ilman tätä ominaisuutta kaasu toimii kytkimenä, joka yleensä tarjoaa vain joko-tai-vaihtoehdon.

ISTUIMET:
Monet sähköautoistamme on varusteltu tekonahkaisilla istuimilla, jotka tuovat ylellisyyden tuntua autoon – ja ovat tietenkin erittäin mukavat kuljettajalle.

LAKATTU RUNKO:
Lasten sähköautojen rungot ovat yleensä muovia, mutta joissain malleissa ne on maalattu ja lakattu luoden näin oikeaa autoa muistuttava kiiltävä, kestävä pinta.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotekoodi 99303766


Nopea toimitus


Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille


Hyvät hinnat


60 päivän avoin kauppa