Sähköauto Rocket Sport 12V

Rocket Sport-malli on todella upea urheiluauto, joka vie ajatukset täysiverisiin italialaisiin urheiluautoihin sekä kiemurteleviin teihin Rivieralla. Mallissa on paljon ylellisiä yksityiskohtia kuten mukava nahkaistuin, oikea lakkaus rungossa, upea LED-valaistus, autoradio ja paljon muuta. Tämä sähköauto on jokaisen urheiluautoharrastajan unelma! Mukaan kuuluu kauko-ohjain 2,4G-tekniikalla.

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 349,00 €

299,00 €

* Vaaditut tiedot

Kuvaus
Yksityiskohdat

Verrattuna muihin sähköautoihin, tässä mallissa on kunnon viimeistely kuten oikea rungon lakkaus sekä mukava ja ylellinen nahkaistuin. Renkaat ovat valmistettu pehmeästä kumiseoksesta, joka takaa mukavan ja hiljaisen ajokokemuksen sekä renkaille pidemmän eliniän. Auton muihin hienoihin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa avattavat ovet, LED-valot sekä edessä (ajovalot ja ekstra valokisko) että takana, äänitehosteet käynnistäessä, autoradio johon voi liittää älypuhelimen/mp3-soittimen jne.

Auto on varustettu kahdella sähkömoottorilla, joiden ansiosta molemmat takapyörät vetävät. Tästä syystä auto saa hieman enemmän voimaa ja samalla paremman kulkukelpoisuuden. Autossa on kolme nopeusvaihtoehtoa eteenpäin ja peruutusvaihde. Eteenpäin voi ajaa jopa 6 km/h. Yksi latauskerta riittää jopa 45-90 minuutin "leikkiaikaan" (käytöstä riippuen) ja akut saa ladattua täyteen mukaan kuuluvalla laturilla noin 8:ssa tunnissa. Sähköautoa on lapsen helppo ajaa - eteenpäin pääsee painamalla kaasupoljinta ja pysähtyminen onnistuu päästämällä polkimen ylös. Sähköauto Rocket Sport-mallin renkaat ovat varustettu yksilöllisillä iskunvaimentimilla. Kyseisen mallin mukana tulee myös kauko-ohjain, niin että vanhempana voit ohjata (tai jarruttaa) tarvittaessa. Kauko-ohjaimesta säädetään myös auton nopeus. Alhaisemmat nopeudet sopivat hyvin pienemmille lapsille sekä ahtaisiin tiloihin.

 • Soveltuu yhdelle alle 6-vuotiaalle lapselle
 • Maksiminopeus: noin 6-7 km/h
 • Kaksi moottoria, 35W/kpl
 • Akku: 12V 7Ah ladattava lyijyakku
 • Oikea lakkaus rungossa
 • Ylellinen ja mukava nahkaistuin
 • Stereo AUX-liitännällä esim. älypuhelinta varten
 • LED-valaistus edessä ja takana
 • Oikean näköinen kojelauta
 • Enimmäiskuorma: noin 35 kg
 • Istuinleveys: 42 cm
 • Mitat (PxLxK): 131 x 62 x 50 cm
 • Pakkauksen mitat (PxLxK): 133 x 63 x 37 cm
 • Paino netto/brutto: 17/21 kg

Sähköauto toimitetaan pahvipakkauksessa ja vaatii hieman kokoamista ennen käyttöä. Englanninkieliset kokoamisohjeet tulevat pakkauksen mukana.

YLEISET TIEDOT:
Rull.fi-verkkokaupasta löydät laajan valikoiman lasten sähköautoja. Lasten sähköautoissa on usein pieniä teknisiä eroja, jotka tekevät tuotteista ominaisuuksiltaan erilaiset. Alla on listaus seikoista, jotka kannattaa ottaa huomioon kun etsit juuri sopivaa sähköautoa:

AUTON KOKO:
Näissä kulkupeleissä muutaman sentin ero sivulla vaikuttaa toisinaan todella paljon. Suurimpiin sähköautoihin mahtuu mukavasti kaksi lasta, ja sen lisäksi iso koko tekee autosta esteettömämmän käyttää. Toisaalta mitä isompi sähköauto, sitä haastavampi se on varastoida. Sähköautot tulee aina parkkeerata sisätiloihin sähköpistokkeen lähelle, ja ne tulee säilyttää aina kuivassa ja tasalämpöisessä ympäristössä. Kannattaa ensimmäiseksi katsoa, mistä päin kotoa löytyy sopiva latauspaikka sähköautolle.

ERILAISET MOOTTORIT:
Lasten sähköautoja löytyy yleensä yhdellä, kahdella tai neljällä sähkömoottorilla. Yhdellä moottorilla kulkevat, tavallisesti 6 voltin akulla toimivat sähköautot käyttävät normaalisti vain takapyöriä liikkumiseen. Kaksoismoottoreissa on yleensä 12 voltin akut molemmissa takarenkaissa, ja neljällä moottorilla kulkeva sähköauto on tietenkin neliveto. Mitä enemmän moottoreita, sitä enemmän virtaa: Vahvempi auto pääsee kulkemaan paremmin erilaisissa maastoissa ja raskaammalla kuormalla. Moottoreiden tehokkuus vaihtelee ja tämä vaikuttaa suorituskykyyn.

AKKUTYYPPI:
Yksinkertaisimmissa malleissa on 6 voltin akku, kun taas arvokkaimmissa ja isommissa autoissa on 12 voltin akkujännite. Isompi akkujännite mahdollistaa useamman moottorin käytön, jolloin autosta tulee luonnollisesti tehokkaampi. Kannattaa myös kiinnittää huomiota Ah- eli ampeerituntimittaan, sillä tämä kapasiteetti määrittää latausajan. Vaikka ero 7Ah:n ja 10Ah:n välillä ei ehkä heti näytä suurelta, se on todellisuudessa 43 % !

EVA-KUMISEOS RENKAISSA:
Normaalisti lasten sähköautoja on tarjolla kahdenlaisilla renkailla: toiset ovat ontot, muoviset ja toiset kiinteät, EVA-kumiseoksesta valmistetut. Jälkimmäiset tarjoavat huomattavasti hiljaisemman kyydin sekä pidemmän käyttöiän.

KAUKO-OHJAUS 2.4G TAI 27 MHZ:
Useiden sähköautojen mukana tulee kaukosäädin, jolla vanhemmat voivat tarvittaessa hallita sähköautoa. Näissä kauko-ohjainten teknisissä ominaisuuksissa on kuitenkin eroa. Yksinkertainen, analoginen kauko-ohjain on 27 MHz (tai 40 MHz). Tällaiset RC-lelujen kaukosäätimet ovat tunnettuja siitä, että niillä voi ottaa haltuun muitakin kauko-ohjattavia leluja. Uudempaa tekniikkaa edustaa digitaalinen 2.4G, joka minimoi muiden radiolaittaiden häirinnän riskin.

SOFT START / PEHMEÄ ALOITUS:
Tämä ominaisuus tulee kaupan päälle, jos sähköautossasi on 2.4G-tekniikkaa hyödyntävä kaukosäädin. Pehmeä käynnistys tarkoittaa sitä, että moottorit kiihtyvät vähitellen kun sinä tai pieni kuljettaja annatta vauhtia, tehden kulkemisesta tasaisempaa ja turvallisempaa. Ilman tätä ominaisuutta kaasu toimii kytkimenä, joka yleensä tarjoaa vain joko-tai-vaihtoehdon.

ISTUIMET:
Monet sähköautoistamme on varusteltu tekonahkaisilla istuimilla, jotka tuovat ylellisyyden tuntua autoon – ja ovat tietenkin erittäin mukavat kuljettajalle.

LAKATTU RUNKO:
Lasten sähköautojen rungot ovat yleensä muovia, mutta joissain malleissa ne on maalattu ja lakattu luoden näin oikeaa autoa muistuttava kiiltävä, kestävä pinta.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotekoodi 99303737


Nopea toimitus


Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille


Hyvät hinnat


60 päivän avoin kauppa