Myynti

Sähköauto Volvo XC90 Inscription 12V

Volvo XC90 on maasturi, joka ei esittelyjä kaipaa. Tämä upea Inscription pienoisreplika, sopii täydellisesti kaikille Volvo-harrastajille! Se on varustettu mm. etu- ja taka LED-valoilla, ihka oikealla lakkauksella, tekonahkaistuimella, sisäänrakennetulla FM-radiolla, MP3-liitännällä ja Bluetooth-yhteydellä musiikin soittamista varten, pehmeillä EVA-kumirenkailla ja monella muulla yksityiskohdalla! Tässä sähköautossa on tilaa yhdelle lapselle ja istuinleveys on 40 cm.

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 469,00 €

349,00 €

* Vaaditut tiedot

Kuvaus
Yksityiskohdat

HUOM! Videon auto ei ole lakattu. Inscription-mallit on viimeistelty upealla kiiltävällä lakalla, samalla tavalla kuin ihka oikeat luxus-autot!

Volvo XC90 Inscription-mallissa on ylellinen kiilto, EVA-kumirenkaat, 2,4 G-kauko-ohjaus, pehmeä käynnistys sekä 43% isompi akkukapasiteetti (12V 10Ah)! Tässä autossa ovat yksityiskohdat parhainta luokkaa sekä upea ulkonäkö hienolla lakkauksella ja leijonan värisillä nahkaistuimella.

Volvo XC90 on SUV, jonka kaikki tuntevat. Tämä pienoismalli sopii täydellisesti kaikille Volvo-harrastajille! XC90- mallin uudempi versio on iso ja uskalias sähköauto, yhdelle lapselle 40 cm istuinleveydellä. Tämä Inscription versio on varustettu mm. avattavilla ovilla ja konepellillä, oikealla lakkauksella, keinotekoisella nahkaistuimella, käynnistys äänitehosteilla, Volvo-LED-suunnitetuilla etu- ja takavaloilla, sisäänrakennetulla FM-radiolla, USB- ja MP3 liittimellä, SD-korttipaikalla ja bluetoothilla. Autossa voi kuunnella etukäteen nauhoitettuja melodioita tai soittaa omia lempikappaleitaan; jokaisen lapsen unelma!

Auto on varustettu kahdella sähkömoottorilla, niin että molemmat takapyörät vetävät, mikä takaa paremman kulkukelpoisuuden sekä enemmän tehoa. Autossa on kolme nopeusvaihdetta eteenpäin (max. 6 km/h) sekä peruutusvaihde. Yksi latauskerta riittää jopa 45-90 minuutin leikkituokioon käytöstä riippuen, akun täyteen lataus kestää 8h mukana tulevalla laturilla. Lasten on helppo ajaa autoa - eteenpäin pääsee painamalla kaasupoljinta ja pysäytys toimii polkimen vapauttamalla. Sähköauto on varustettu ns. pehmeällä käynnistyksellä, mikä takaa tasaisemman ajon sekä korkeamman ajomukavuuden. Tämän lisäksi auton kaikki neljä pyörää ovat varustettu yksilöllisellä iskunvaimentimella. Tähän malliin kuuluu myös kauko-ohjain, jolla voi ohjata autoa ja säätää ajonopeuden.  Teknologia kauko-ohjaimessa on digitaalinen 2,4G, minkä vuoksi ohjaus ei häiriinny muista radiolähettimistä ja useampikin sähköauto voi ajaa lähekkäin.  Alemmat nopeusvaihteet sopivat parhaiten pienemmille lapsille ja ahtaissa tiloissa ajamista varten.

 • Lakattu runko Volvo-väreissä!
 • Nahkaistuin!
 • EVA-kumirenkaat
 • Mukana kauko-ohjain 2,4G-tekniikalla (pehmeä käynnistys/pysäytys)
 • Kaksi moottoria, 35W/kpl
 • Kolme nopeusvaihtoehtoa eteenpäin sekä peruutusvaihde
 • Huippunopeus noin 5-6km/h
 • Kuljettajan enimmäispaino 35 kg
 • 12V 10Ah ladattava akku (43% enemmän kapasiteettia kuin standardi 7Ah akussa!)
 • Sisäänrakennetut kaiuttimet Bluetooth-yhteydelläsekä MP3-, USB- ja SD-muistikorttiliitännällä
 • Mitat (PxLxK): 128 x 71 x 70 cm
 • Istuinleveys: noin 40 cm
 • Pakkauksen mitat (PxLxK): 129.5 x 69.5 x 49.5 cm
 • Paino netto / brutto: 27/29 kg

Sähköauto toimitetaan pahvilaatikossa ja tarvitsee hieman kokoamista ennen käyttöä. Ruotsinkieliset asennusohjeet tulevat pakkauksen mukana.

YLEISET TIEDOT:
Rull.fi-verkkokaupasta löydät laajan valikoiman lasten sähköautoja. Lasten sähköautoissa on usein pieniä teknisiä eroja, jotka tekevät tuotteista ominaisuuksiltaan erilaiset. Alla on listaus seikoista, jotka kannattaa ottaa huomioon kun etsit juuri sopivaa sähköautoa:

AUTON KOKO:
Näissä kulkupeleissä muutaman sentin ero sivulla vaikuttaa toisinaan todella paljon. Suurimpiin sähköautoihin mahtuu mukavasti kaksi lasta, ja sen lisäksi iso koko tekee autosta esteettömämmän käyttää. Toisaalta mitä isompi sähköauto, sitä haastavampi se on varastoida. Sähköautot tulee aina parkkeerata sisätiloihin sähköpistokkeen lähelle, ja ne tulee säilyttää aina kuivassa ja tasalämpöisessä ympäristössä. Kannattaa ensimmäiseksi katsoa, mistä päin kotoa löytyy sopiva latauspaikka sähköautolle.

ERILAISET MOOTTORIT:
Lasten sähköautoja löytyy yleensä yhdellä, kahdella tai neljällä sähkömoottorilla. Yhdellä moottorilla kulkevat, tavallisesti 6 voltin akulla toimivat sähköautot käyttävät normaalisti vain takapyöriä liikkumiseen. Kaksoismoottoreissa on yleensä 12 voltin akut molemmissa takarenkaissa, ja neljällä moottorilla kulkeva sähköauto on tietenkin neliveto. Mitä enemmän moottoreita, sitä enemmän virtaa: Vahvempi auto pääsee kulkemaan paremmin erilaisissa maastoissa ja raskaammalla kuormalla. Moottoreiden tehokkuus vaihtelee ja tämä vaikuttaa suorituskykyyn.

AKKUTYYPPI:
Yksinkertaisimmissa malleissa on 6 voltin akku, kun taas arvokkaimmissa ja isommissa autoissa on 12 voltin akkujännite. Isompi akkujännite mahdollistaa useamman moottorin käytön, jolloin autosta tulee luonnollisesti tehokkaampi. Kannattaa myös kiinnittää huomiota Ah- eli ampeerituntimittaan, sillä tämä kapasiteetti määrittää latausajan. Vaikka ero 7Ah:n ja 10Ah:n välillä ei ehkä heti näytä suurelta, se on todellisuudessa 43 % !

EVA-KUMISEOS RENKAISSA:
Normaalisti lasten sähköautoja on tarjolla kahdenlaisilla renkailla: toiset ovat ontot, muoviset ja toiset kiinteät, EVA-kumiseoksesta valmistetut. Jälkimmäiset tarjoavat huomattavasti hiljaisemman kyydin sekä pidemmän käyttöiän.

KAUKO-OHJAUS 2.4G TAI 27 MHZ:
Useiden sähköautojen mukana tulee kaukosäädin, jolla vanhemmat voivat tarvittaessa hallita sähköautoa. Näissä kauko-ohjainten teknisissä ominaisuuksissa on kuitenkin eroa. Yksinkertainen, analoginen kauko-ohjain on 27 MHz (tai 40 MHz). Tällaiset RC-lelujen kaukosäätimet ovat tunnettuja siitä, että niillä voi ottaa haltuun muitakin kauko-ohjattavia leluja. Uudempaa tekniikkaa edustaa digitaalinen 2.4G, joka minimoi muiden radiolaittaiden häirinnän riskin.

SOFT START / PEHMEÄ ALOITUS:
Tämä ominaisuus tulee kaupan päälle, jos sähköautossasi on 2.4G-tekniikkaa hyödyntävä kaukosäädin. Pehmeä käynnistys tarkoittaa sitä, että moottorit kiihtyvät vähitellen kun sinä tai pieni kuljettaja annatta vauhtia, tehden kulkemisesta tasaisempaa ja turvallisempaa. Ilman tätä ominaisuutta kaasu toimii kytkimenä, joka yleensä tarjoaa vain joko-tai-vaihtoehdon.

ISTUIMET:
Monet sähköautoistamme on varusteltu tekonahkaisilla istuimilla, jotka tuovat ylellisyyden tuntua autoon – ja ovat tietenkin erittäin mukavat kuljettajalle.

LAKATTU RUNKO:
Lasten sähköautojen rungot ovat yleensä muovia, mutta joissain malleissa ne on maalattu ja lakattu luoden näin oikeaa autoa muistuttava kiiltävä, kestävä pinta.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotekoodi 99303727


Nopea toimitus


Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille


Hyvät hinnat


60 päivän avoin kauppa