Myynti

Sähköauto Volvo XC90 Kinetic 12V

Volvo XC90 on SUV, joka ei esittelyjä kaipaa. Tämä replika, jossa on toimivat LED-valot sekä edessä että takana, sopii täydellisesti kaikille Volvo-harrastajille! Tämä versio on varustettu mm. ihka oikealla lakkauksella, tekonahkaistuimella, sisäänrakennetulla FM-radiolla, MP3-liitännällä ja Bluetooth-yhteydellä musiikin soittamista varten. Pehmeät EVA-kumirenkaat, pehmeä käynnistys, 2,4G-kauko-ohjaus ja paljon muuta! Tässä sähköautossa on tilaa yhdelle lapselle ja istuinleveys on 40 cm.

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 349,00 €

249,00 €

* Vaaditut tiedot

Kuvaus
Yksityiskohdat

Volvo XC90 Kinetic versio!

Volvo XC90 on maasturi, joka ei esittelyjä kaipaa. Tämä replika, jossa on toimivat LED valot edessä ja takana, sopii täydellisesti kaikille Volvo-harrastajille! Tämä on uudempi versio mallista XC90; iso ja uskalias sähköauto joka luotu yhden lapsen käyttöön 40 cm istuinleveydellä. Tämä Kinetic versio on varustettu mm. oikealla lakkauksella, keinotekoisella nahkaistuimella, sisäänrakennetulla FM-radiolla jossa on MP3 liitäntä, pehmeämmillä EVA-kumirenkailla, pehmeällä käynnistyksellä, 2,4G-kauko-ohjauksella ja ynnä muilla ominaisuuksilla. Auton kaiuttimissa on myös Bluetooth, mikä tarkoittaa että voit soittaa lempikappaleitasi langattomasti puhelimestasi! Tämä on jokaisen lapsen unelma!

Volvo XC90 sähköauto tarjoaa huikean määrän ominaisuuksia, jotka muistuttavat paljon todellista autoa. Ovet ja konepelti ovat avattavia. Autosta lötyy useita etukäteen nauhoitettuja melodioita ja mahdollisuus soittaa lempimusiikkia MP3-soittimen, USB-liitännän tai SD-muistikortin avulla. Nykyään voit myös yhdistää puhelimesi langattomasti auton kaiuttimiin Bluetoothilla! FM-radio löytyy myös, jotta perheen pieni kuljettaja voi kuunnella lempiradiokanavaansa ajellessa. Auto käynnistyy mukaankuuluvalla avaimella ja käynnistäessa autosta kuuluu äänitehosteet. Ajovalot ovat Volvo-LED-suunnittelua ja jopa takavalot loistavat upean punaisina LED-valoina.

Auto on varustettu kahdella sähkömoottorilla, joten molemmat takapyörät vetävät. Tällä tavoin  mahdollistetaan parempi kulkukelpoisuus sekä se, että auto saa enemmän voimaa. Autossa on kolme nopeusvaihtoehtoa eteenpäin sekä peruutusvaihde. Eteenpäin voi ajaa jopa 6 km/h. Yksi latauskerta riittää jopa 45-90 minuutin “leikkiaikaan” (käytöstä riippuen) ja akun saa ladattua täyteen noin 8:ssa tunnissa mukaankuuluvalla laturilla. Sähköauto on lapsille helppo ajaa - paina vain kaasupoljinta mennäksesi eteenpäin ja pysähdy päästämällä kaasupoljin. XC90 Kinetic on varustettu niin sanotulla “pehmeällä” käynnistyksellä, mikä takaa vähemmän nykivän ajon ja täten enemmän mukavuutta. Auton kaikki neljä rengasta on myös varustettu yksilöllisellä iskunvaimennuksella! Tähän malliin kuuluu myös kauko-ohjain, niin että voit vanhempana ohjata (tai hätäjarruttaa) tarvittaessa. Teknologia kauko-ohjaimessa on digitaalinen 2,4G, mikä tarkoittaa että ohjausta ei häiritse mikään muu radiolähetin ja tämän takia useampi sähköauto voi ajaa toistensa lähettyvillä. Kauko-ohjaimella voit päättää millä nopeusvaihtoehdolla auto kulkee. Hitaammat nopeudet soveltuvat paremmin perheen pienimmille tai ahtaisiin tiloihin.

 • Mukana kauko-ohjain, 27Mhz 
 • Kaksi moottoria, 35W/kpl
 • Kaksi nopeusvaihtoehtoa eteenpäin sekä peruutusvaihde
 • Huippunopeus noin 5-6km/h
 • Kuljettajan enimmäispaino 35 kg
 • 12V 7Ah ladattava akku
 • Sisäänrakennetut kaiuttimet MP3-, USB- sekä SD-muistikorttiliitännöillä
 • Mitat (PxLxK): 128 x 71 x 70 cm
 • Istuinleveys: noin 40 cm
 • Pakkauksen mitat (PxLxK): 129.5 x 69.5 x 49.5 cm
 • Paino, Netto/Brutto: 27 / 29kg

Sähköauto toimitetaan pahvilaatikossa ja tarvitsee hieman kokoamista ennen käyttöä. Englanninkieliset asennusohjeet tulevat pakkauksen mukana.

YLEISET TIEDOT

Rull.fi-verkkokaupasta löydät laajan valikoiman lasten sähköautoja. Lasten sähköautoissa on usein pieniä teknisiä eroja, jotka tekevät tuotteista ominaisuuksiltaan erilaiset. Alla on listaus seikoista, jotka kannattaa ottaa huomioon kun etsit juuri sopivaa sähköautoa:

AUTON KOKO
Näissä kulkupeleissä muutaman sentin ero sivulla vaikuttaa toisinaan todella paljon. Suurimpiin sähköautoihin mahtuu mukavasti kaksi lasta, ja sen lisäksi iso koko tekee autosta esteettömämmän käyttää. Toisaalta mitä isompi sähköauto, sitä haastavampi se on varastoida. Sähköautot tulee aina parkkeerata sisätiloihin sähköpistokkeen lähelle, ja ne tulee säilyttää aina kuivassa ja tasalämpöisessä ympäristössä. Kannattaa ensimmäiseksi katsoa, mistä päin kotoa löytyy sopiva latauspaikka sähköautolle.

ERILAISET MOOTTORIT:
Lasten sähköautoja löytyy yleensä yhdellä, kahdella tai neljällä sähkömoottorilla. Yhdellä moottorilla kulkevat, tavallisesti 6 voltin akulla toimivat sähköautot käyttävät normaalisti vain takapyöriä liikkumiseen. Kaksoismoottoreissa on yleensä 12 voltin akut molemmissa takarenkaissa, ja neljällä moottorilla kulkeva sähköauto on tietenkin neliveto. Mitä enemmän moottoreita, sitä enemmän virtaa: Vahvempi auto pääsee kulkemaan paremmin erilaisissa maastoissa ja raskaammalla kuormalla. Moottoreiden tehokkuus vaihtelee ja tämä vaikuttaa suorituskykyyn.

AKKUTYYPPI:
Yksinkertaisimmissa malleissa on 6 voltin akku, kun taas arvokkaimmissa ja isommissa autoissa on 12 voltin akkujännite. Isompi akkujännite mahdollistaa useamman moottorin käytön, jolloin autosta tulee luonnollisesti tehokkaampi. Kannattaa myös kiinnittää huomiota Ah- eli ampeerituntimittaan, sillä tämä kapasiteetti määrittää latausajan. Vaikka ero 7Ah:n ja 10Ah:n välillä ei ehkä heti näytä suurelta, se on todellisuudessa 43 % !

EVA-KUMISEOS RENKAISSA:
Normaalisti lasten sähköautoja on tarjolla kahdenlaisilla renkailla: toiset ovat ontot, muoviset ja toiset kiinteät, EVA-kumiseoksesta valmistetut. Jälkimmäiset tarjoavat huomattavasti hiljaisemman kyydin sekä pidemmän käyttöiän.

KAUKO-OHJAUS 2.4G TAI 27 MHZ:
Useiden sähköautojen mukana tulee kaukosäädin, jolla vanhemmat voivat tarvittaessa hallita sähköautoa. Näissä kauko-ohjainten teknisissä ominaisuuksissa on kuitenkin eroa. Yksinkertainen, analoginen kauko-ohjain on 27 MHz (tai 40 MHz). Tällaiset RC-lelujen kaukosäätimet ovat tunnettuja siitä, että niillä voi ottaa haltuun muitakin kauko-ohjattavia leluja. Uudempaa tekniikkaa edustaa digitaalinen 2.4G, joka minimoi muiden radiolaittaiden häirinnän riskin.

SOFT START / PEHMEÄ ALOITUS:
Tämä ominaisuus tulee kaupan päälle, jos sähköautossasi on 2.4G-tekniikkaa hyödyntävä kaukosäädin. Pehmeä käynnistys tarkoittaa sitä, että moottorit kiihtyvät vähitellen kun sinä tai pieni kuljettaja annatta vauhtia, tehden kulkemisesta tasaisempaa ja turvallisempaa. Ilman tätä ominaisuutta kaasu toimii kytkimenä, joka yleensä tarjoaa vain joko-tai-vaihtoehdon.

ISTUIMET:
Monet sähköautoistamme on varusteltu tekonahkaisilla istuimilla, jotka tuovat ylellisyyden tuntua autoon – ja ovat tietenkin erittäin mukavat kuljettajalle.

LAKATTU RUNKO:
Lasten sähköautojen rungot ovat yleensä muovia, mutta joissain malleissa ne on maalattu ja lakattu luoden näin oikeaa autoa muistuttava kiiltävä, kestävä pinta.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotekoodi 99303723