Sähköauto X-SUV 12V

Jykevä citymaastturi (SUV) LED-valoilla (niin etu- kuin takavalot). Kaikissa neljässä renkaassa on jousitus tuomaan lisää ajomukavuutta sekä tuplamoottori ja kaksi nopeusvaihdetta sekä peruutusvaihde. Mukana toimitetaan kauko-ohjain.

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 339,00 €

249,00 €

* Vaaditut tiedot

Kuvaus
Yksityiskohdat

Jykevä citymaasturi (SUV) LED-valoilla (niin etu- kuin takavalot). Mallissa on myös avautuvat ovet - ominaisuus, jota lapsiajajat arvostavat! Kaikissa neljässä renkaassa on jousitus tuomaan lisää ajomukavuutta sekä tuplamoottori ja kaksi nopeusvaihdetta sekä peruutusvaihde. Muut mahtavat yksityiskohdat: taustavalaistu ohjauspaneeli, avaimeton käynnistysnappi (“keyless-go”) ja käynnistysääni. Mallissa myös stereot muutamalla valmiiksi asennetulla laululla sekä MP3-liittimellä sekä istuin turvavyöllä jne.

Auto on varustettu kahdella sähkömoottorilla, joten auton veto ja vauhti ovat paremmat. Autossa on kaksi nopeusvaihdetta eteenpäin, auton maksiminopeus on noin 6 km / h. Autossa on myös peruutusvaihde. 8 tunnissa akku latautuu täyteen, mikä antaa jopa 60-90 minuutin käyttöajan. Sähköauton ajaminen on lapselle yksinkertaista: kaasua saa painamalla kaasupoljinta ja auto pysähtyy, kun poljin vapautetaan. Auton mukana tulee kauko-ohjain, jonka avulla vanhempi voi ohajata autoa.

  • Sopii yhdelle korkeintaan 6-7 -vuotiaalle lapselle
  • Moottori: 2x35W
  • Huippunopeus: n. 6km/h (kaksi nopeusvaihdetta ja peruutusvaihde)
  • Akku: 12V 10Ah ladattava akku
  • Stereo (AUX-liitäntä)
  • Jousitetut renkaat
  • Ajajan maksimipaino : 30kg
  • Auton koko (PxLxK): 127 x 87 x 64 cm
  • Istuinleveys: 40 cm
  • Pakkauksen koko (PxLxK): 125 x 69 x 40 cm

Sähköauto toimitetaan laatikossa ja vaatii kokoamisen ennen käyttöonottoa. Englanninkieliset asennusohjeet ovat mukana pakkauksessa.

YLEISET TIEDOT:
Rull.fi-verkkokaupasta löydät laajan valikoiman lasten sähköautoja. Lasten sähköautoissa on usein pieniä teknisiä eroja, jotka tekevät tuotteista ominaisuuksiltaan erilaiset. Alla on listaus seikoista, jotka kannattaa ottaa huomioon kun etsit juuri sopivaa sähköautoa:

AUTON KOKO:
Näissä kulkupeleissä muutaman sentin ero sivulla vaikuttaa toisinaan todella paljon. Suurimpiin sähköautoihin mahtuu mukavasti kaksi lasta, ja sen lisäksi iso koko tekee autosta esteettömämmän käyttää. Toisaalta mitä isompi sähköauto, sitä haastavampi se on varastoida. Sähköautot tulee aina parkkeerata sisätiloihin sähköpistokkeen lähelle, ja ne tulee säilyttää aina kuivassa ja tasalämpöisessä ympäristössä. Kannattaa ensimmäiseksi katsoa, mistä päin kotoa löytyy sopiva latauspaikka sähköautolle.

ERILAISET MOOTTORIT:
Lasten sähköautoja löytyy yleensä yhdellä, kahdella tai neljällä sähkömoottorilla. Yhdellä moottorilla kulkevat, tavallisesti 6 voltin akulla toimivat sähköautot käyttävät normaalisti vain takapyöriä liikkumiseen. Kaksoismoottoreissa on yleensä 12 voltin akut molemmissa takarenkaissa, ja neljällä moottorilla kulkeva sähköauto on tietenkin neliveto. Mitä enemmän moottoreita, sitä enemmän virtaa: Vahvempi auto pääsee kulkemaan paremmin erilaisissa maastoissa ja raskaammalla kuormalla. Moottoreiden tehokkuus vaihtelee ja tämä vaikuttaa suorituskykyyn.

AKKUTYYPPI:
Yksinkertaisimmissa malleissa on 6 voltin akku, kun taas arvokkaimmissa ja isommissa autoissa on 12 voltin akkujännite. Isompi akkujännite mahdollistaa useamman moottorin käytön, jolloin autosta tulee luonnollisesti tehokkaampi. Kannattaa myös kiinnittää huomiota Ah- eli ampeerituntimittaan, sillä tämä kapasiteetti määrittää latausajan. Vaikka ero 7Ah:n ja 10Ah:n välillä ei ehkä heti näytä suurelta, se on todellisuudessa 43 % !

EVA-KUMISEOS RENKAISSA:
Normaalisti lasten sähköautoja on tarjolla kahdenlaisilla renkailla: toiset ovat ontot, muoviset ja toiset kiinteät, EVA-kumiseoksesta valmistetut. Jälkimmäiset tarjoavat huomattavasti hiljaisemman kyydin sekä pidemmän käyttöiän.

KAUKO-OHJAUS 2.4G TAI 27 MHZ:
Useiden sähköautojen mukana tulee kaukosäädin, jolla vanhemmat voivat tarvittaessa hallita sähköautoa. Näissä kauko-ohjainten teknisissä ominaisuuksissa on kuitenkin eroa. Yksinkertainen, analoginen kauko-ohjain on 27 MHz (tai 40 MHz). Tällaiset RC-lelujen kaukosäätimet ovat tunnettuja siitä, että niillä voi ottaa haltuun muitakin kauko-ohjattavia leluja. Uudempaa tekniikkaa edustaa digitaalinen 2.4G, joka minimoi muiden radiolaittaiden häirinnän riskin.

SOFT START / PEHMEÄ ALOITUS:
Tämä ominaisuus tulee kaupan päälle, jos sähköautossasi on 2.4G-tekniikkaa hyödyntävä kaukosäädin. Pehmeä käynnistys tarkoittaa sitä, että moottorit kiihtyvät vähitellen kun sinä tai pieni kuljettaja annatta vauhtia, tehden kulkemisesta tasaisempaa ja turvallisempaa. Ilman tätä ominaisuutta kaasu toimii kytkimenä, joka yleensä tarjoaa vain joko-tai-vaihtoehdon.

ISTUIMET:
Monet sähköautoistamme on varusteltu tekonahkaisilla istuimilla, jotka tuovat ylellisyyden tuntua autoon – ja ovat tietenkin erittäin mukavat kuljettajalle.

LAKATTU RUNKO:
Lasten sähköautojen rungot ovat yleensä muovia, mutta joissain malleissa ne on maalattu ja lakattu luoden näin oikeaa autoa muistuttava kiiltävä, kestävä pinta.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotekoodi 99303757


Nopea toimitus


Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille


Hyvät hinnat


60 päivän avoin kauppa