Sähkömoottoripyörä Sport R600 12V

Asuuko teillä pieni MotoGP-fani? Tässä on täydellinen urheilumoottoripyörä, italialaisella muotoilulla ja huimaavalla vauhdilla varustettuna. Kaikille moottoripyöräilyn pienille ystäville sopiva sähkömoottoripyörä, jossa on upeita yksityiskohtia kuten LED-valot edessä ja takana, iskunvaimentimet takana, makeat äänitehosteet... Kiinteät kumirenkaat EVA-kumiseoksesta takaavat hiljaisen kulun ja pitkän käyttöiän.

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 249,00 €

199,00 €

* Vaaditut tiedot

Kuvaus
Yksityiskohdat

Sport R600 Moottoripyörän mukana tulevat myös apupyörät, jotta nuoremmatkin moottoripyöräilijät pääsevät kokemaan ajamisen ilon.

Tämä sähkömoottoripyörä saa virtansa 12V 7Ah ladattavasta akusta, jonka mukana tulee tietenkin laturi. Yksi, n.6-8 tuntia kestävä latauskerta tarjoaa ajoa n.45-60 minuutin ajaksi olosuhteista riippuen. Moottoripyörän ajo on hyvin yksinkertaista: Kiihdytys kytkintä painamalla, ja pysäytys vapauttamalla kytkin. Moottoripyörää voi ajaa n. 3-vuotiaasta lähtien.

Kahdella sähkömoottorilla varustettu moottoripyörä R600 antaa tuplavoiman verrattuna yhden moottorin menopeleihin. Kaksi eteenpäinvaihdetta sekä peruutus tarjoavat tasaisen kyydin, jopa noin 5-6 km tuntinopeudella.

 • Sopii aina 5-6-vuotiaille asti
 • Mitat: 102 x 64 x 45.5 cm
 • Maksimikuorma: n. 30 kg
 • Akku: 12V 7Ah ladattava lyijyakku
 • Moottorit: 2x35W
 • Maksiminopeus n. 5-6 km / h
 • LED-valot
 • Renkaat kiinteästä EVA-kumiseoksesta
 • Stereot ja liitäntä MP3-soittimelle
 • Nettopaino / brutto: 14 / 16,5 kg
 • Pakkauksen mitat: 99 * 41,5 * 58,5 cm
 • Suositellaan 3-vuotiaasta alkaen (nuoremmat aikuisen avustuksella)
 • Käytä vain aikuisen valvonnassa.
 • Ei sovi liikenteeseen.
 • Älä käytä monttujen tai vesistöjen läheisyydessä.

YLEISET TIEDOT:

Rull.fi-verkkokaupasta löydät laajan valikoiman lasten sähköautoja. Lasten sähköautoissa on usein pieniä teknisiä eroja, jotka tekevät tuotteista ominaisuuksiltaan erilaiset. Alla on listaus seikoista, jotka kannattaa ottaa huomioon kun etsit juuri sopivaa sähköautoa:

AUTON KOKO
Näissä kulkupeleissä muutaman sentin ero sivulla vaikuttaa toisinaan todella paljon. Suurimpiin sähköautoihin mahtuu mukavasti kaksi lasta, ja sen lisäksi iso koko tekee autosta esteettömämmän käyttää. Toisaalta mitä isompi sähköauto, sitä haastavampi se on varastoida. Sähköautot tulee aina parkkeerata sisätiloihin sähköpistokkeen lähelle, ja ne tulee säilyttää aina kuivassa ja tasalämpöisessä ympäristössä. Kannattaa ensimmäiseksi katsoa, mistä päin kotoa löytyy sopiva latauspaikka sähköautolle.

ERILAISET MOOTTORIT:
Lasten sähköautoja löytyy yleensä yhdellä, kahdella tai neljällä sähkömoottorilla. Yhdellä moottorilla kulkevat, tavallisesti 6 voltin akulla toimivat sähköautot käyttävät normaalisti vain takapyöriä liikkumiseen. Kaksoismoottoreissa on yleensä 12 voltin akut molemmissa takarenkaissa, ja neljällä moottorilla kulkeva sähköauto on tietenkin neliveto. Mitä enemmän moottoreita, sitä enemmän virtaa: Vahvempi auto pääsee kulkemaan paremmin erilaisissa maastoissa ja raskaammalla kuormalla. Moottoreiden tehokkuus vaihtelee ja tämä vaikuttaa suorituskykyyn.

AKKUTYYPPI:
Yksinkertaisimmissa malleissa on 6 voltin akku, kun taas arvokkaimmissa ja isommissa autoissa on 12 voltin akkujännite. Isompi akkujännite mahdollistaa useamman moottorin käytön, jolloin autosta tulee luonnollisesti tehokkaampi. Kannattaa myös kiinnittää huomiota Ah- eli ampeerituntimittaan, sillä tämä kapasiteetti määrittää latausajan. Vaikka ero 7Ah:n ja 10Ah:n välillä ei ehkä heti näytä suurelta, se on todellisuudessa 43 % !

EVA-KUMISEOS RENKAISSA:
Normaalisti lasten sähköautoja on tarjolla kahdenlaisilla renkailla: toiset ovat ontot, muoviset ja toiset kiinteät, EVA-kumiseoksesta valmistetut. Jälkimmäiset tarjoavat huomattavasti hiljaisemman kyydin sekä pidemmän käyttöiän.

KAUKO-OHJAUS 2.4G TAI 27 MHZ:
Useiden sähköautojen mukana tulee kaukosäädin, jolla vanhemmat voivat tarvittaessa hallita sähköautoa. Näissä kauko-ohjainten teknisissä ominaisuuksissa on kuitenkin eroa. Yksinkertainen, analoginen kauko-ohjain on 27 MHz (tai 40 MHz). Tällaiset RC-lelujen kaukosäätimet ovat tunnettuja siitä, että niillä voi ottaa haltuun muitakin kauko-ohjattavia leluja. Uudempaa tekniikkaa edustaa digitaalinen 2.4G, joka minimoi muiden radiolaittaiden häirinnän riskin.

SOFT START / PEHMEÄ ALOITUS:
Tämä ominaisuus tulee kaupan päälle, jos sähköautossasi on 2.4G-tekniikkaa hyödyntävä kaukosäädin. Pehmeä käynnistys tarkoittaa sitä, että moottorit kiihtyvät vähitellen kun sinä tai pieni kuljettaja annatta vauhtia, tehden kulkemisesta tasaisempaa ja turvallisempaa. Ilman tätä ominaisuutta kaasu toimii kytkimenä, joka yleensä tarjoaa vain joko-tai-vaihtoehdon.

ISTUIMET:
Monet sähköautoistamme on varusteltu tekonahkaisilla istuimilla, jotka tuovat ylellisyyden tuntua autoon – ja ovat tietenkin erittäin mukavat kuljettajalle.

LAKATTU RUNKO:
Lasten sähköautojen rungot ovat yleensä muovia, mutta joissain malleissa ne on maalattu ja lakattu luoden näin oikeaa autoa muistuttava kiiltävä, kestävä pinta.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotekoodi 99303855


Nopea toimitus


Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille


Hyvät hinnat


60 päivän avoin kauppa