Sähköpotkulaudat

Huh, katukuva vilisee jo kesän viileimpiä menopelejä, sähköisiä potkulautoja. Sähköskootterit ovat rantautuneet vihdoin myös Suomen markkinoille ja niiden ansiosta liikkumisesta tulee entistä helpompaa ja hauskempaa! Sano hyvästit aamuruuhkille ja myöhästymiselle, sähköpotkualudalla pääset paikasta toiseen vaivattomasti, nopeasti ja ympäristöystävällisesti.  Skootterivalikoimastamme löydät kevyet mallit, litiumakulliset menopelit, taitettavat matkakokoiset skootterit ja fatbike-sähköpotkulaudat, kaikki mitä tarvitset! Sähköpotkulaudat lapsille, nuorille ja aikuisille, vauhdinnälkäisille, kiireisille bisnesihmisille ja niille, jotka eivät koskaan kasva aikuisiksi. Tervetuloa ostoksille!

2 vuoden takuu 
Edulliset hinnat
60 päivän palautusoikeus

31 Nimike(ttä)

/ sivu

31 Nimike(ttä)

/ sivu

Millainen sähkökäyttöinen potkulauta minun tulisi valita?

Sähköskootteri valikoimastamme löydät monenlaisia sähköpotkulautoja miehille, naisille ja lapsille. Valitessa sähköskootteria, sähköpotkulautaa tai sähkömopoa kannattaa pohtia minkälaiseen tarkoitukseen haluat sitä käyttää. Rull.fi:stä löydät runsaasti eri tehoisia ja erilaisilla ominaisuuksilla varustettuja sähköskoottereita. On erityisen tärkeää huomioida, että jos valitset teholtaan suuren sähköskootterin yli 1000W eivät ne nykyisen lainsäädäntömme mukaan ole tieliikennekelpoisia sellaisenaan, vaan vaativat yleensä mm. rekisteröimisen ja vakuuttamisen. Lisäksi on tärkeää olla tietoinen, mikä määritelmä soveltuu ostamaasi sähköiseen tuotteeseen, sillä niihin sovelletaan eri lain säännöksiä. Mikäli sähköinen ajoneuvo luetaan vaikkapa mopoksi, sitä koskee esimerkiksi rattijuopumussäädösten promillerajat.


Miksi ostaa sähköpotkulauta?

Sähköskootterin hankinta on helppo valinta. Pääset sähköpotkulaudalla vaivattomasti ja nopeasti perille joutumatta kuitenkaan huolehtia tankkaamisesta. Sähköskootteri toimii akun avulla, ja sitä ladataan tavalliseen pistorasiaan kytkemällä. Me Rull.fi:llä uskomme, että sähköskootteri on loistava vaihtoehto ympäristöllemme. Lisäksi liikkuminen sähkökäyttöisellä skootterilla on hurjan hauskaa. Pääset vaivattomasti mäet ja kukkulat ylös, liikkuminen ei koskaan ole ollut näin leppoisaa. Nauti raikkaasta ilmasta kasvoillasi samalla kun hurjastelet vauhdikkaasti ympäri kaupunkia sähköpotkulaudallasi!


On hyvä huomoida, että kaikilla sähköskoottereilla on 60 päivän palautusoikeus ja 2 vuoden takuu. Meille on tärkeää, että asiakkaamme kokevat ostaneensa juuri heille sopivan tuotteen.



Nopea toimitus


Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille


Hyvät hinnat


60 päivän avoin kauppa