Sähköpyörä

Sähköpyörän selässä myötätuuli on taattu! Sähköpyörät ovat rantautuneet Suomen markkinoille ja niiden ansiosta liikkumisesta tulee entistä helpompaa ja hauskempaa! Meitä löydät laadukkaat sähköavusteiset polkupyörät, jotka soveltuvat loistavasti Suomen pyöräteille. Kaikki rull.fi:n sähköpolkupyörät ovat suunniteltu silmällä pitäen suomalaisia korkeita laatuvaatimuksia. Sähköpolkupyörien rungot ovat alumiinia ja panostamme erityisesti yksityiskohtaiseen ja huolelliseen muotoiltuun. Käytämme sähköpyörissämme Shimanon kestäviä osia, jotta voimme tuoda markkinoille mahdollisimman laadukkaita sähköavusteisia pyöriä kilpailukykyisin hinnoin. Meiltä löydät naisten sähköpyörät, miesten sähköpyörät, maastopyörät, kolmipyöräiset sähköpyörät, taitettavat sähköpyörät ja tavarapyörät. Tervetuloa ostoksille!

2 vuoden takuu 
Edulliset hinnat
60 päivän palautusoikeus

27 Nimike(ttä)

/ sivu

27 Nimike(ttä)

/ sivu

Kuinka valita itselleen sopiva sähköpyörä?

Sähköpyörä valikoimastamme löydät monenlaisia sähköpolkupyöriä sekä miehille että naisille. Voit valita pyörän tehoksi 250W tai 500W ja -3, -7 tai -8 vaihdetta. Vaihteiden tarkoitus on helpottaa pyöräilyä vaihtelevassa maastossa eli mitä enemmän vaihteita sähköpyörässä on, sitä helpompi pyöräily on mukauttaa erilaisiin ympäristöihin. Sähköpolkupyörää valitessa on tärkeää miettiä, minkälaiseen käyttöön polkupyörä tulee. Kaupunkiajoon soveltuu erilainen sähköpyörä kuin esimerkiksi maastoajoon.

Mitä huomioida sähköpyörää ostaessa?

Valikoimassamme on 250W ja 500W tehoisia pyöriä. Mitä suurempi teho polkupyörässä on, sitä nopeammin se kulkee. On erittäin tärkeää, että ostaja on tietoinen yleisistä sähköpyörään soveltuvista lain säännöksistä. Pääsääntöisesti sähköpyöräksi luetaan ajoneuvo, joka on varustettu enintään 250 watin tehoisella sähkömoottorilla. Jos pyörän teho ylittää 250W, sähköpyörä voidaan luokitella joko kevyeksi sähköajoneuvoksi tai moottorikäyttöiseksi ajoneuvoksi. Onkin siis tärkeää huomioida, mikä määritelmä soveltuu ostamaasi sähköpyörään, sillä niihin sovelletaan eri lain säännöksiä. Mikäli sähköinen ajoneuvo luetaan vaikkapa mopoksi, sitä koskee mm. rattijuopumussäädösten promillerajat.

Miksi ostaa sähköpyörä?

Sähköpyörän hankinta on helppo valinta. Pääset sähköpyörällä vaivattomasti ja ekologisesti perille ilman huolta tankkaamisesta. Sähköpyörä toimii akun avulla, ja sitä ladataan tavalliseen pistorasiaan kytkemällä. Me EvoBike.fi:lla kannustamme kaikkia ympäristöystävälliseen liikkumiseen vauhdista tinkimättä. Pääset vaivattomasti mäet ja kukkulat ylös, mutta voit koska tahansa käyttää sähköpyörää myös tavallisen polkupyörän tavoin. Nauti raikkaasta ilmasta kasvoillasi samalla pyöräillen läpi kaupungin sykkeen!

Miksi valita Rull.fi:n sähköpyörä?

Rull.fi:ssä on myynnissä EvoBiken sähköpolkupyöriä. EvoBike on laatupyörä ja se on myynyt Ruotissa jo yli vuosikymmenen ajan. On suuri ilo tuoda pyörät nyt myös suomalaisille kuluttajille. Olemme erityisen ylpeitä asiakkaidemme positiivisista palautteista ja pyrimme myös kehittämään pyöriämme asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Kaikki EvoBiken sähköpyörät on suunniteltu silmällä pitäen suomalaisia korkeita laatuvaatimuksia. Käytämme sähköpolkupyörissä Shimanon kestäviä osia, jotta voimme taata pyörien korkean laadun. löydät valikoimastamme myös runsaasti sähköpyörien varaosia ja halutessasi voit rakentaa jopa oman sähköpyörän. Sähköpyörän akku, ketjut, sähköpyörä sarja ja muut varaosat löydätkin kätevästi yhdestä paikkaa.


Kaikilla sähköpyörillämme on lisäksi 60 päivän palautusoikeus ja 2 vuoden takuu. Tervetuloa ostoksille!Nopea toimitus


Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille


Hyvät hinnat


60 päivän avoin kauppa