Sähköpyöräpaketit - Rakenna oma sähköpyörä

Rakastatko vanhaa pyörääsi, mutta haluat hieman lisätehoja työmatkalle? Sähköpyöräpaketti on täydelline ratkaisu sinulle! Sähköpyöräpaketti koostuu tarvikkeista, joilla voit tehdä tavallisesta pyörästäsi sähköpyörän.

Mikä paketti minun tulisi valita?

Suurin sallittu moottoriteho sähköpyörissä on 250W, mutta monet haluavat kuitenkin vahvemman moottorin kuten 500W tai 1000W, jotta huippuvauhti on suurempi, moottori jaksaa mäissä paremmin ja moottorin kiihdyttäminen on nopeampi. Jos valitset suoravetomoottorin on moottorin navat mustat ja halkaisijaltaan noin 23cm. Napamoottori puolestaan antaa hieman vähemmän vierintävastuuta ja ulkonäkö on hieman diskreetimpi.

Mitä minun tulisi ostaa paketin lisäksi?

Paketin lisäksi tarvitset pakettiin sopivan akkupaketin. Voit valita lyijy- tai litiumakkupaketin. Lyijyakut ovat halvempia, mutta painavat enemmän, sietävät vähemmän latauskertoja ja vaativat hieman enemmän hoitoa ( eivät siedä syväpurkausta, tulee ladata ainoastaan, kun akku ei ole käytössä jne.) Litiumakut ovat kevyempiä, voidaan asentaa hieman kauniimmin pyörään, sietää useamman latauskerran, eivätkä ole arkoja, jos akkua hoidetaan väärin. Akun lisäksi monet valitsevat ns. vääntömomentin, etenkin vahvempiin moottoreihin. Tämä osa vahvistaa pyörän haarukkaa, joten pyörän akseli ei käänny haarukkaan.

Sopiiko paketti minun pyörääni?

Yleisesti nämä paketit sopivat melkein kaikkiin pyöriin Suomen markkinoilla. Väli etuhaarukkassa on standardi 100mm. Poikkeuksellisesti paketit eivät sovi mm. kilpapyöriin, pyöriin, joissa etuhaarukka valmistettu kevyestä materiaalista (näihin paketteihin sopiva on esim. teräksestä valmistettu haarukka) sekä joihinkin paketteihin ei sovi pyörät, jossa levyjarry. Uusi pakettimme: EvoKit 250W ja 500W sisältää toki tukialueen, joihin sopii levyjarrut.


HUOM!

Nämä paketit ovat ns. tee-se-itse-tuotteita, joten sinun tulee olla hieman teknisesti osaavampi. Juottimien/johtojen lyhentäminen ja pidentäminen tulisi onnistua niin, että saat ne sopimaan pyörääsi. Lisäksi on hyvä omistaa yleismittari, jotta voi varmistaa, että olet esimerkiksi sarjaliittänyt lyijyakut oikein.

14 Nimike(ttä)

/ sivu

14 Nimike(ttä)

/ sivuNopea toimitus


Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille


Hyvät hinnat


60 päivän avoin kauppa