Keitä me olemme?

Rull.fi tuotevarasto                                            

                                       Rull.fi:n varasto Ruotsin Norrtäljessä

Asiakaspalvelu

                                         

                                         Asiakaspalvelijamme työn touhussa

Rull-fi - vauhtia elämään!

Elämän kuuluu olla hauskaa ja siksi haluamme tarjota vauhdikkaimmat menopelit jokaiseen makuun, markkinoiden parhailla hinnoilla! Mahdollistamme edulliset hinnat karsimalla ylimääräiset välikädet ostajan ja valmistajan välillä, sillä hauskan ei tarvitse olla kallista. Meidän kauttamme löydät tyylikkäät sähköajoneuvot vauvasta vaariin, sillä hauskanpito ei katso myöskään ikää!

Meillä on jo yli kymmenen vuoden kokemus hauskanpidosta ja sen levittämisestä asiakkaille. Rull on aloittanut toimintansa vuonna 2005 Ruotsissa ja olemme osa pohjoismaista nettikauppakokonaisuutta, joka toimii Nordbutiker i Sverige AB-yrityksen alla. Suomessa olemme rekisteröityneet verorekisteriin vuonna 2017 ja maksamme arvonlisäveroa Suomelle Y-tunnuksella 2834405-9. Rull on tällä hetkellä yksi Pohjoismaiden vanhimmista (ja hauskimmista) verkkokaupoista! Rull.fi-verkkokauppa tarjoaa monenlaisten sähköajoneuvojen lisäksi kattavan valikoiman varaosia tuotteillemme. 

Meistä on upeaa, että olet kiinnostunut tuotteistamme ja haluat olla osa Rullin tarinaa. Haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua ja auttaa sinua löytämään kaiken tarvitsemasi. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse (09) 42455505 (ma-pe klo 10-13 ja 14-17) tai sähköpostitse info@rull.fi, niin jutellaan lisää. Tervetuloa ostoksille!

Ystävällisin terveisin, 
Rull.fi:n tiimi

Rull toimitusNopea toimitus


Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille


Hyvät hinnat


60 päivän avoin kauppa