Toimitustavat

MILLOIN PAKETTINI SAAPUU?

Lähetettyjen pakettien toimitusajat:

3 arkipäivää: Helsinki Espoo & Vantaa

4 arkipäivää: Tampere, Turku, Vaasa, ja muut isommat kaupungit

5 arkipäivää: Suurin osa pienemmistä kaupungeista sekä Oulu

6-7 arkipäivää: Pienemmät maakunnat ja syrjäisemmät seudut sekä Lappi

POSTNORDILLA LÄHETETYT PAKETIT

Useimmat pakettimme lähetetään Postnordin kuljetuksella ja voit seurata pakettia täältä.

DACHSERILLA LÄHETETYT PAKETIT

Jos pakettisi painaa yli 20 - 25 kg, lähetetään se Dachserin kyydillä ja voit seurata lähetystä tästä. Dachserin seurantakoodit sisältävät vain numeroita.
Suomen puolella Dachserin lähetysten loppukuljetuksen hoitaa Kaukokiito, ja lähetystä voi seurata samalla koodilla myös heidän sivuillaan. Kaukokiidon lähetysseurantaan pääset tästä.

TOIMITUSAJAT

Jos olet tilannut ennen kello 12 arkena, pyrimme lähettämään tilauksen samana päivänä. Muussa tapauksessa lähetämme tuotteen seuraavana arkipäivänä. Toimitusaika lähetyksestä on 3-7 arkipäivää suurimpaan osaan Suomea. (Sesonkiaikana tilauksien paljoudesta johtuen lähetysaika saattaa viivästyä muutamalla päivällä.)
Huomioithan, että tilausten, jotka sisältävät tuotteita, jotka eivät ole varastossa, toimitusaika määräytyy sen mukaan, milloin saamme puuttuvan tuotteen varastollemme. Arvioidun varastoonsaapumisajan näet tuotesivulla vihreällä tekstillä "valitse väri" -valikon yläpuolella tai "valitse väri" -painikkeen värivaihtoehdon perässä. Muista, että ilmoitettu päivämäärä on arvio ja voi muuttua.Nopea toimitus


Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille


Hyvät hinnat


60 päivän avoin kauppa